Treximo geeft workshops vitaliteit op maat voor organisaties en sportieve trainingen. Het stimuleren van bewegen is een belangrijk middel om duurzame inzetbaarheid te vergroten. Treximo creëert een werkklimaat waarin bewegen natuurlijk is.

Workshop vitaliteit

Op de werkvloer komt steeds meer aandacht voor gezondheid en duurzame inzetbaarheid. In deze workshop gaan we interactief aan de slag met de lichamelijk en mentale aspecten van vitaliteit:

  • Slaap
  • Voeding – gezond eten en drinken
  • Goede werkbalans
  • Bewegen op de werkvloer – dynamisch werken
  • Sport en bewegen

Met feiten over vitaliteit, ervaringen delen met collega’s en veel oefeningen. We doen een “workplace workout” in je gebouw. En optioneel doen we een mini-bootcamp binnen of buiten. De oefeningen en work-out is laagdrempelig, iedereen kan meedoen.

Voor de workshop vitaliteit werkt Treximo ook samen met Monitorgroep

Bootcamp of hardlopen met je collega’s

Op zoek naar een plezierige & professionele aanpak om bootcamp of hardlopen met collega’s te begeleiden? Treximo komt graag trainingen verzorgen. Trainingen zijn laagdrempelig, ook voor beginnende sporters. We sporten dichtbij de bedrijfslocatie en zoveel mogelijk in de buitenlucht.

Treximo geeft ook sportieve trainingen om verandering of (nieuwe) werkwijze in jouw organisatie kracht bij te zetten, zoals:

  • “De Estafette” – Training over communiceren en samenwerken
  • “Agility” –  Training waarin wendbaarheid & behendigheid centraal staan
  • Ook voor andere organisatiethema’s verzorgen wij sportieve trainingen, bijv. dynamisch werken en omgaan met weerstand.

Begeleiding naar een sportevenement 

Wil jij met je organisatie meedoen aan een sportevenement?  De Dam-tot-tot Dam loop, Mudmasters, Roparun of andere wedstrijd?

Treximo bereidt je optimaal voor. Met begeleiding en training voor jou en je collega’s om met plezier te kunnen presteren.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen doen?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij helpen graag jouw ambities waar te maken.